Jdi na obsah Jdi na menu
 

Postavy

2. 1. 2012

adga

Isabella "Bella" Swannová, považuje se za obyčejnou ničím nezajímavou holku, která kam se hne, tam se jí něco stane...Je však vyjímečná..Je to jedinný člověk, který odolává upířím schopnostem (napřiklád čtením myšlenek, nebo způsobením bolesti) a jak tvrdí upíři: velice dobře voní..ve škole je oblíbená hlavně kluky, kteří jí pronálsedujou, kde můžou..ale Bella touží jen po jednom a to Edwardovi..Do kterého se bezhlavě zamiluje..Je pro ni nejdůležitější na světě a přeje si s ním být až navěky..patřit do jejich ,,rodiny" a stát se upírkou..

hk

Edward Cullen..dokonalý muž, ne upír :) má schopnost číst ostatním myšlenky, jenom Belle nedokáže..díky ní konečně našel smysl života..Z jedné strany ji miluje a z druhé by jí nejraději zabil..nemá to snadné..Je rozhodnut ukončit svůj život, až skončí ten její..nehce za žádnou cenu Belle dovolit, aby se stala upírkou..

hkhk

Rosálie Cullenová, nejkrásnější upírka z ,,rodiny" Cullenových..Nesouhlasí s láskou Edwarda a Belly..Ale možná nebude taková potvora, jak se zdá..Tvrdí, že kdyby se mohla tenkrát rozhodnout stane-li se upírkou, tak by se jí nikdy nestala..

gjg

Emmet Cullen, přítel Rosálie..Ze záčatku s Bellou také nesouhlasí..


hkh


Alice Cullenová, je z Belly víc než nadšená..Souhlasí s tím, aby se stala upírkou a součástí jejich ,,rodiny"..je hodně oblíbená a má schopnost vidět věci dřív než se stanou, ale někdy nejsou úplně jasné..Je jediná z upírů,která si nepamatuje svůj lidský život..


hkgh


Jasper je nejmladší z ,,rodiny" Cullenových a přítel Alice..Má schopnost cítit pocity druhých a ovládnout je..a však ještě se neumí tolik ovládat, když ucítí lidskou krev..Také souhlasí, aby k nim Bella patřila..


dg

Carlisle Cullen, zakladatel jejich ,,rodiny", která se neživí lidskou krví, ale krví zvířat..Má za sebou už několik století..A pracuje jako doktor, pach krve už vůbec nevnímá, proto pro něho není těžké jí odolat..


dag

Esme Cullenová, přítelkyně Carlislea..Miluje Bellu jako vlastní dceru..


fh


Jacob Black, Belly nejlepší přítel..Je to vlkodlak a nenávidí Cullenovy a ostatní upíry..


agd


James, rád si hraje se svou kořistí..když se pro nějakou rozhodne nic ho nezastaví..


adga


Victoria, přítelkyně Jamesa..Za jeho smrt se hodlá pomstít..Pronásleduje Bellu..je chytrá a rychlá..

Charlie Swann: otec Belly, je starostlivý, ale má svou dceru nade všechno rád a udělal by pro ní všechno..

Mike Newton: Belly spolužák..hned se do ní zamiluje..Bella ho však stále odmítá..

Laurent: upír, který patřil do skupiny Victorie a Jamese..

Sam Uley: vůdce vlkodlaků..

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář