Jdi na obsah Jdi na menu
 

Postavy-+ Životopisy

 

Čarodějky - postavy

Obrázek “http://www.celebopedia.com/julian-mcmahon/images/julian-mcmahon.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.
Info o Julian McMahon
Jméno: Julian McMahon
Narozen: 27.Července 1968 v Austrálii
Kariéra: Hrál například v seriálu Plastická chirurgie S.R.O,Hrál v několika reklamaách na džíny.Hrál v mnoha seriálových rolích a také mnoha ocenění.
Co má rád: surfování na internetu,jízdu na kole,vaření a je fandou do basebalu.
Zajímavosti: Jeho bývalou přítelkyní byla Shannen Doherty,v letech 1994-1995 byl ženatý s Danii Minugue.Pracoval jako model pro agentury v Los Angels.
Seriál Čarodějky:
Cole je životný láskou Phoebe.Ta mu pomohla vyhrát nad jeho démonickou polovinou(dřívě byl napůl démona napůl člověk)a beznadějně se do něj zamilovala

Kdo to byl?
Démon: Cole byl démon a napůl člověk.Byl démon nazvanej Baltazar.

Leo - životopis

http://www.nndb.com/people/940/000108616/brian-krause.jpg
Infomace o Brian Crause
Jméno: Brian Krause
Narozen: 1.Února 1969 v Eltoru
Kariéra: Učinkoval v seriálech,a filmech hrál napřiklad v roli Návrat do modré Laguny kde si zahrál z Millou Jovovich.Ještě před čarodějkama jse objevil v seriálu Walket Texas Ranger.
Co má rád: nejradší hraje golf a rád si zahraje basketball.
Zajímavosti: V roce 2001 zažil románek s kolegyní Alyssou Miláno.Je ženatý a má syna Mohly jsme ho vidět v kočičím hororu Sleepwalkers.
Seriál Čarodějky:
Pohledný světlonoš přichází k čarodějkám jako opravář a tajně jim pomáhá.Svojí lásku k Piper ale nedokáže skrývat. Zvládne levitaci,umí léčit lidi a transportovat předměty.
Schopnosti:
Transporotvání: schopnost která umožnuje světlonošům přenést se v jediném okamžiku z místa na místo.
Levitace: umí léčit.

Chris - životopis

http://www.nndb.com/people/082/000108755/drew-fuller.jpg
Informace o Drew Fuller
Jméno: Drew Fuller
Narozen: 19.května 1980
Kariéra: Před kamerou se objevil například v seriálech Home of the brave nebo Black Sash,případně ve filmu Vampire Clan.
Co miluje: sushi,ve volném čase se věnuje basketbalu,surfování,tenisu a horolezectví.
Zajímavosti: Ve dvanácti letech se díky rodinnemu přítely objevil na obálce UCLA Magazine kde si ho všiml hledač talentů.Dnes má za sebou spolupráci s Tommym Hilfigerem,Pradou nebo Club Medem.

Seriál Čarodějky:

Chris přichází z budoucnosti a stává se světlonošem čarodějných sester.Vyniká telekinetickými schopnosti a dokáže také transportovat předměty i osoby.


Paige - životopis

http://femalefirst.uk.com/images/rose-mcgowan-in.jpg
Informace o Rose McGowan
Jméno: Rose McGowan
Narozena: 5.Září 1973
Kariéra: V roce 1992 se Rose objevila ve snímku Encino Man.V roce1996 hrála v americkém filmu Vřískot který Rose zařadil mezi hollywoodské hvězdy.
Co miluje: Boty
Co nemá ráda: Ryby,trpí agorafobií,přitahuji ji židé.
Zajímavosti: Po smrti chce být Rose pochováná pod stromem.O Rose možná nevíte,že ve školce byla samotářkou.Má na pravém rameni vytetovanou ženu,a jako holčička dělala modelku.

Seriál Čarodějky:

Paige je míšenkou mezi čarodějkuo a světlonošem.V čarodějné trojce vystřídala Prue,která nečekaně zemřela.Mezi Paiginy telekineticke schopnosti patří například transporotvání nebo přitahování předmětů.

Schopnosti:

Transporotvání:-Paige je napůl světlosnoš a má stejnou schopnost jako Leo

Přítahováí předmětů:-vysloví předmět a požadovanou věc má hned u sebe.


Piper - životopis


http://www.nndb.com/people/647/000103338/holly-marie-combs-1-sized.jpg
Nedělá jí problémy zastavit čas a zvládne dokonce i výbuch.I když jí kouzlení zprvu příliš nejde,nakonec stejně dobře čaruje, jako šéfuje kuchyni v restauraci Quake a později pak vlastnímu klubu P3.

Info o Holly Marie Combs

Celé jméno: Holly Marie Combs
Narozena: 3.Prosince 1973 v San Diegu,ve státě California
Kariéra: U nás je známá hlavně díky seriálu Čar


Phoebe - životopis


http://www.girlskickbutt.com/images/profile/alyssa_milano.jpg
Phoebe vděčí sestry za magické schopnosti.Našla knihu stínů a aktivovala jejich čarodějné umění.Dokáže vidět do budoucnosti stejně dobře taky do minulosti.Později získáva také možnost vznášet se a v cítit se do druhého.Jen v přítomnosti se jí přílíš nedaří,marně shání pořádnou práci.

Info o Alyssa Milano:

Celé jméno: Alyssa Jayne Milano
Narozena: 19.prosince,1972 v Brooklynu, V New Yourku
Kariéra: Už jako sedmiletá hrála v putovním muzikálu a o tři roky později dostala roli v komedialním seriálu Who s the Boss,ve kterém učinkovla neuvěřitelných osm let.U nás se proslavila roli Jennifer v seriálu Merlose Place.
Co miluje: Dbá na zdravou výživu,je zapřísahlá vegetariankou a pravidelně běhá.Ráda fotografuje a cestuje.
Co nemá ráda: Kouření!Nemůže sesvého zlozvyku zbavit,přestože už několikrát absolvovala různé formy odvykání.
Zajímavosti:Jedenáct měsíců byla vdaná za zpěváka Cinjuna Tate a prý to bylo takové peklo,že už se nikdy nehodlá vdát!Kromě toho byla zasnoubena s Justinem Timberlakem.V čarodějkách nejenom hraje,ale některš díly i píše a režíruje.Na těle má sedm tetováni,vlastní tři koně psy a několik ptáků.
Seriál Čarodějky:
Právě Phoebe našla v prvním díle Knihu stínů a přečetla kouzlo,které sestrám navrátilo čarovné schopnosti.Ty totiž uspala jejich babička,když byly ještě malé,aby je tak chránila před zlem.Je ze sester nejmladší a všichni jí říkají Phoeebes(Fíbí).Vždycky byla zčernou ovci rodiny,nestála a nezodpovědná.Má trochu sklony ke zlu,které ale zatím vždycky dokázala ovládnout.V práci se jí příliš nedaří.Pořád hledá něco,v čěm by se mohla dobře uplatnit.

Schopnosti:

Předpovídání-dokáže vidět do minulosti,přítomnosti,i budoucnosti.Tahle schopnost se projeví,když se dotkne předmětu čí člověka-uvií pak,co se s nim stane.

Levitace-schopnost vznášet se

Prue - životopis

http://img.search.com/thumb/8/86/PrueHalliwell.jpg/230px-PrueHalliwell.jpg
Jen málokdo by do křehké asistentky v Buckland Auction House řekl,že má schopnost mrštit s metrákovým chlápkem přes celou místnost,že pomocí mysli zvládne přemístovat předměty.Ovšem světe div se,umí to.A s pomocí sester dokáže ještě víc.
Info o Shannen Doherty
 
Celé jméno:Shannen Maria Doherty
Narozena:12.Dubna 1971,v Memphisu,ve státě Tennessee
Kariéra:Před kamerou se objevovala už od dětctví.Doposud hrála v řadě filmů,ale do paměti většiny diváků se zapsala díky roli Brendy v serálu Beverli Hills 900210.
Co miluje:Sladkosti! Na čokoládě je přímo závislá a musí sníst minimalně tabulku čokolády.
Co nemá ráda:Svoje bývalé kolegy ze seriálu Beverli hills a všechny svoje expřítele.
Zajímavosti:Je prý hrozně nespolehlivá a arogantn.Před natáčením tráví hodiny v maskérně,aby vypadala naprosto dokonale.Už za éry Beverly Hills propadla alkoholu a byla několikrát na léčení.Za jízdu v opilosti si dokonce před třemi lety odseděla deset dní ve vězení a je státě v podmínce.

Seriál Čarodějky:

Je ze tří sester Halliwelových nejstarší,a proto se tak trochu staví do role jejich ochránkyně.Občas bývá zbytečně přísná a má sklony manipulovat s lidm kolem sebe.V nitru je spíš citlivá,ale svou zranitelnost nadává nikdy najevo.V první a druhé sérii pracuje jako asistentka a aukční síni,ale pak dá výpověď a stane se profesionálním fotografko,po čem vždycky toužila.

Schopnosti:

Telekineze-dokáže silou ůle působit a předměti i lidi a pomocí myšlenky je přemístovat.Tuto sílů ovláda nejdřív pohybem očí,později se naučí používat ruce.

Astrální projekce-svojí duševní schránkou může zhmotnit na jakémkoli místě na zemi.Stači,aby na určené místo myslela a objeví se tam její jakoby dvojče.(astrální tělo).

Čarodějky - další postavy

Dorian Gregory

V roli Darryla Morrise
Dorian se narodil 26. ledna 1971 ve Washingtonu. Svoji kariéru odstartoval v různých divadlech, reklamách atd. Hostoval například v seriálech "To je vražda, napsala", "Pacific Blue" nebo v "Supermanovi". Velká role přišla v seriálu "Baywatch Nigths". Co o něm možná nevíte je, že vystudoval produkci, produkoval rapová hudební alba, pracoval jako DJ, trenér fitness, vyhazovač v klubech. Je zapojen do projektu na ochranu mládeže před kriminalitou a účinkuje jako mluvčí Americké diabetické asociace.
billie
Kaley Cuoco
V roli Billie
Kaley se narodila 30.11.1985 v Kalifornii.
se poprvé objevila před kamerou již v 8 měsících a v 6-ti letech se začala věnovat modelingu. Ale to nebylo vše. Od 3 let hrála tenis, ale pak to vzdala. Její větší role, která jí proslavila přišla až v roce 2002, kdy se dostala do seriálu 8 Simple Rules. Můžeme ji vídat v seriálu Čarodějky jako mladou čarodějku Billie Jenkinsovou. Osobně se zná například s Benem Stillerem nebo Elishou Cuthbert.

Čarodějky - postavy

Prue
Jméno: Prue Halliwell
Série: 1. - 3.
Hraje: Shannen Doherty
Narozena: 12.4. 1971
Místo: Memphis Tennessee
Stav: rozvedená

Schopnosti: Telekineze, astrální projekce (od 2. série)
Dabing: Barbora Munzarová (1. série), René Slováčková (2.+ 3. série)
PIPER

Jméno: Piper Halliwell
Série: 1. - 8.
Hraje: Holly Marie Combs
Narozena: 3.12. 1973
Místo: San Diego, Kalifornie
Stav: vdaná

Schopnosti: Zastavování času, Molekulární urychlování (od 3. série)
Dabing: Tereza Chudobová (1.-3. série), Jitka Moučková (4.-6 série)

PHOEBE

 

Jméno: Phoebe Halliwell
Série: 1. - 8.
Hraje: Alyssa Milano
Narozena: 19.12. 1972
Místo: Brooklyn, New York
Stav: rozvedená

Schopnosti: Předpovídání, levitace (od 3. série), empatie (od 6. série)
Dabing: Kateřina Loydová (1.-4. série), Tereza Chudobová (5.-6. série)

PAIGE

 

Jméno: Paige Matthews - Halliwell
Série: 4. -8.
Hraje: Rose McGowan
Narozena: 5.9. 1975
Místo: Florencie, Itálie
Stav: svobodná

Schopnosti: Transportování, Přitahování, uzdravování (od 8. série)
Dabing: Hana Ševčíková

LEO

 

Jméno: Leo Wyatt
Série: 1. - 8x10
Hraje: Brian Krause
Narozen: 1.2.1972
Místo: Jižní Kalifornie
Stav: ženatý

Schopnosti: Transportování, Léčení, Levitace, Vycítění, Zneviditelňování (od 5. série), změna podoby, Obnovování, Ohřívání, Blesky elektřiny (od konce 6. série), Manipulace s prostorem a časem (od 7x7)
Dabing: Marek Libert

COLE

 

Jméno: Cole Turner
Série: 3. -5.+7x16
Hraje: Julian McMahon
Narozen: 27.7.1968
Místo: Sydney, Austrálie
Stav: rozvedený

Schopnosti: Transportování, Vrh energetických koulí, proměna v démona, později schopnosti Zdroje (4. a 5. série)
Dabing: Ladislav Cigánek

CHRIS

 

Jméno:Chris Perry
Série: 5. - 6. +7x7
Hraje: Drew Fuller
Narozen: 19.5.1980
Místo: Los Angeles, Kalifornie
Stav: ?

Schopnosti:Transportování, Telekineze
Dabing: Filip Jančík

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář